18 Ocak 2010 Pazartesi

Ispanaklı Mantı


Malzemeler
1 paket Selva Ispanaklı Mantı
2 kase yoğurt
tuz
salça
kırmızbiber
tuz

Yapılışı
1 litre suyu tencerede kaynatın.Biraz tuz ve mantıları ilave edin.Mantılar istediğiniz yumuşaklıkta olana kadar pişirin.
Tavada sıvıyağda salça ve kırmızıbiberi kullanarak sosunu hazırlayın.Mantıyı servis tabağına alıp üzerine yoğurdu ve sosu gezdirin.
Afiyet olsun.

Klasik mantıların dışına çıkmak isteyenler için ideal.

7 yorum:

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Offf of of bugün mantılarla şenlemiş bloglar. Ne güzel değişik şeyler yağıyorsunuz, ellerinize yüreğinize sağlık.Teşekkürler ziyaretin ve yorumun için, bugün sizlere çok değişik bir şey buldum, haberiniz ola..

lezzet sefasi dedi ki...

Harika gorunuyor,ispanakli mantinin uzerine sadece kizgin tereyag dokulduugn dede harika oluyor.Ellerinize saglik,
Sevgiler,
Sefa

Ayşe dedi ki...

Buda farklı bir lezzet oldu.

Birsel ve İrem dedi ki...

Merhaba. Nefis görünüyor, ellerinize sağlık. Mantının her halini çok severim, canım çekti şimdi. Size afiyet olsun. Sevgiler.

Ayşe dedi ki...

Evet mantı diyince akan sular duruyor.
Sizde yaparsanız şimdiden sizede afiyet olsun.

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

İlk defa denk geldım Ispanaklı Mantıya..
Emınım kı lzeetlidir.
Ellerıne sağlık.
Sevgilerle. ..

Ayşe dedi ki...

Bende duyunca şaşırmıştım.Farklı bir tadı var.