22 Mart 2010 Pazartesi

Muhallebili Pasta


Malzemeler
1 adet hazır kek
1 kilo süt
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
Limon kabuğu rendesi
1 paket kremşanti
1 bardak süt
Yapılışı
Hazır kekin tabanını servis tabağına yerleştirin.Kremşantiyi süt ile çırptıktan sonra buzdolabına koyun.Diğer yandan süte kalan malzemeleri ekletiy pişirin.Muhallebi soğuduktan sonra kremşantiyi ekleyip karıştırın.Kekin üzerine yayın.En son olarak kalan kekten bir parça alıp üfeleyin ve pastanın üzerine serpin.
Afiyet olsun.
Muhallebi ile kremşanti karıştırılınca çok lezzetli bir tat ortaya çıkıyor.Denemenizi isterim.

3 yorum:

ARZU dedi ki...

ımmm ellerinize sağlık. Eminin hafif bir pasta olmuştur...

Ayşe dedi ki...

Evet hafif.Muhallebisi çok güzel oluyor.Umarım denersiniz.

Pembe Tatlar dedi ki...

Çok hafifi olmuşa benziyor ellerine sağlık ayşeciğim...