1 Şubat 2010 Pazartesi

Dr. Oetker Tavuk Göğsü


Malzemeler
1 poşet Dr. Oetker Tavukgöğsü
2,5 su bardağı süt
1 dilim kakaolu kek
Limon kabuğu rendesi
Süslemek için nar taneleri


Yapılışı
Tencereye sütü ve tavuk göğsü karışımını döküp pişirin.Tencereyi ocaktan aldıktan sonra limon kabuğu rendelerini ekleyin.Keki kullanacağınız kasenini boyutuna göre yuvarlak kesip kaseye yerleştirin.Tavukgöğsünü sıcak sıcak kekin üzerine boşaltın.
Tavuk göğsü soğuduktan sonra kaseyi servis tabağına ters çevirin ve etrafını nar taneleri ile süzleyin.
Afiyet olsun.

Çok lezzetli ve pratik bir tarif.Aromasını çok sevdiğimden limon kabuğuda rendelendim içine.


4 yorum:

CAHİDE dedi ki...

Ayşe'cim uzun zamandır yoktun.Merakta bıraktın bizi.Tavuk göğsün çok güzel olmuş ellerine sağlık...

Ayşe dedi ki...

Evet bilgisayar problemlerinden dolayı blogumu aksattım.
Yokluğum farkedilmiş sevindim buna :)

ESMANUR dedi ki...

Bacım nerelerdesin valla merak ettim beni mimlemiştin ya:) yazdım haberin olsun.

özletme kendini alıştık varlığına yokluğun hissediliyor.

Ayşe dedi ki...

Okudum canım yazdıklarını.
Bende özledim inan.